Wie zijn wij?

SkillsUpdate is opgericht door Corine de Groot en Margriet Gritter.
Inmiddels werken we met een prachtig team.
Corine en Margriet en hun team stellen zich graag aan je voor.

Wie is Corine?

Corine de Groot (1967) heeft meer dan 30 jaar geleden de in-service opleiding tot verpleegkundige afgerond. Begonnen in het St Joannes de Deo Ziekenhuis in Haarlem en later overgestapt naar het Delfzicht Ziekenhuis (nu Ommelander Ziekenhuis Groep).

Wie is Margriet?

“Verpleegkundige, gecertificeerd professioneel trainer én kenner van de praktijk.”

Margriet Gritter (1965) is inmiddels al jaren werkzaam in de zorg.
Ze heeft als verpleegkundige in zowel een verpleeghuis, de gehandicaptenzorg, de jeugdzorg als ook in het ziekenhuis gewerkt.

Wie is Lenie?

Mijn naam is Lenie van Dijk, ik ben vanaf 1987 werkzaam in de zorg. Eerst als ziekenverzorgende in een verpleeghuis en vanaf 1994 in de wijk. Pas in 2018 heb ik mijn diploma verpleegkunde gehaald en is mijn drive ontstaan om de infusie therapie, binnen de organisatie waar ik nog steeds werkzaam ben, binnen te halen.

Wie is Regina?

Mijn dochter zegt: Avontuurlijk.
Ik ben Regina. Moeder van 1 dochter van 11 jaar. Verpleegkundige en Ondernemer van een eigen massage praktijk en opleidings centrum.
Mijn levensdoel is kennisoverdragen.
Ik mocht als verpleegkundige altijd al leerlingen begeleiden, collega’s scholen en heb een prachtige tijd gehad bij defensie als instructeur en leider in het militair-verpleegkundige vak.

Wie is Karin?

Ik ben Karin 48 jaar) moeder van 1 dochter van 19 en een zoon van 15 jaar.

Sinds 1990 ben ik werkzaam in de zorg. Eerst als vakantiekracht en vervolgens als MDGO- verzorgende, ziekenverzorgende en sinds 2007 gediplomeerd verpleegkundige.

Ik heb ervaring met ziekenhuis-zorg, revalidatie-zorg en werk momenteel in de herstelzorg.

BENIEUWD WAT WIJ VOOR U
KUNNEN BETEKENEN?