Wie is Corine?

Corine de Groot (1967) heeft meer dan 30 jaar geleden de in-service opleiding tot verpleegkundige afgerond. Begonnen in het St Joannes de Deo Ziekenhuis in Haarlem en later overgestapt naar het Delfzicht Ziekenhuis (nu Ommelander Ziekenhuis Groep).

Corine de Groot is een ervaren, BIG geregistreerde verpleegkundige en heeft een zeer brede (zorg)kennis. Deze kennis wil ze graag overdragen aan andere verpleegkundigen en verzorgenden.
Altijd leergierig en op zoek naar verdieping heeft ze diverse opleidingen met succes behaald; Obstetrie/Gynaecologie opleiding, Spoed Eisende Hulp en de Oncologie Aantekening.
Na 20 jaar in een algemeen ziekenhuis wilde zij zich verder ontwikkelen en koos voor ‘de wijk’. Bijna 10 jaar heeft ze voor Buurtzorg gewerkt, tot augustus 2020.

In 2017 heeft Corine haar bedrijf De Groot Scholing & Zorg opgericht met als doel zorgprofessionals te scholen met als uitdaging:  leren = leuk.
Inmiddels is De Groot Scholing & Zorg aan het opgaan in het bedrijf SkillsUpdate.


Wat vindt Corine belangrijk?
“Ik vind de gezondheidszorg fascinerend. Het heeft zoveel facetten. Overal werken zorgprofessionals. Mijn kennis en kunde die ik de afgelopen jaren heb opgebouwd wil ik graag delen”.
Ze wil de cursisten meegeven dat je nooit iets moet doen omdat we dat allemaal al jaren zo doen, denk na bij wat je doet, vraag je altijd “het waarom” af.
De lessen van Corine zijn actief, leerzaam en met een tikje humor.
“Ik ben enthousiast en dat probeer ik over te dragen op mijn cursisten, ik hoop altijd dat ze naar huis gaan met net dat beetje meer van wat ze verwacht hadden”.

Corine geeft o.a. de scholingen verpleegtechnische vaardigheden.
Elk jaar laat zij zich aftoetsen op haar verpleegtechnische Vaardigheden door een andere trainer.
Corine kan zelf het leren niet laten!  In mei 2020 heeft ze met succes de opleiding ‘Praktijkopleider in de Gezondheidszorg’ bij het Wenkebach Instituut (UMCG) afgerond.

BIG-registratienummer: 19006841130

BENIEUWD WAT WIJ VOOR U
KUNNEN BETEKENEN?